Over ons


Jacqueline en Hans Persoon zijn de enthousiaste eigenaren van de galerie die in 1981 is gestart in Veldhoven. Wij werken met nationale en internationale kunstenaars. Het kunstaanbod omvat hedendaags werk, waaronder schilderijen, fotografie en beelden.

Naast de kwaliteit van het aanbod staan gastvrijheid, vertrouwen en service, hoog in het vaandel. Met regelmaat geven wij kunstenaars de gelegenheid hun werk middels een tentoonstelling te presenteren. Wij zien er naar uit u als kunstliefhebber te verwelkomen.

Aan tafel met Mart Visser

Voor de derde keer organiseert Galerie Hans Persoon in samenwerking met Oogenlust ‘Aan tafel met’. Na Jimmy Nelson en Bas Meeuws is het dit jaar Mart Visser die plaats neemt aan tafel. Tijdens een twee sterren diner presenteert Visser zijn Haute Couture show en neemt hij u mee langs de vele facetten van de wereld van Haute Couture en zijn Artwork. De kracht van Mart Visser als couturier ligt bij de persoonlijke aandacht voor iedere vrouw die zijn creaties draagt. Structuur, reliëf, textuur en techniek versterken het ontwerp. Dezelfde ingrediënten past Mart Visser toe in zijn kunst..

Artwork, Couture en Culinair ontmoeten elkaar woensdag 29 en donderdag 30 maart 2017 op Domein Oogenlust te Eersel. Tijdens een exclusief diner, bereid door chef-kok Dick Middelweerd van Restaurant de Treeswijkhoeve**, verwondert u zich over ‘Private View’, de meest recente Mart Visser Haute Couture collectie. Daarnaast krijgt u een toelichting over zijn visie en inspiraties, zijn keuzes in ontwerpen, zijn werk en de creaties uit de show.

Aan tafel met Mart Visser is de Grand opening van Vissers verkoopexpositie op Domein Oogenlust. Deze expositie vindt plaats van 29 maart t/m 29 april 2017.

Voor ‘Aan tafel met Mart Visser’ bieden wij een all-in arrangement voor € 185,- p.p. aan.
Ontvangst vindt plaats om 18.00 uur, het geplande einde zal omstreeks 24.00 uur zijn.

Voor meer informatie kunt u mailen naar:
aantafelmet@galeriehanspersoon.nl of
aantafelmet@oogenlust.com