Aan tafel met Mart Visser

29.03.2017 t/m 30.03.2017

Voor de derde keer organiseert Oogenlust in samenwerking met Galerie Hans Persoon ‘Aan tafel met’. Na Jimmy Nelson en Bas Meeuws is het dit jaar Mart Visser die plaats neemt aan tafel. Tijdens een twee sterren diner presenteert Visser zijn Haute Couture show en neemt hij u mee langs de vele facetten van de wereld van Haute Couture en zijn Artwork.

De kracht van Mart Visser als couturier ligt bij de persoonlijke aandacht voor iedere vrouw die zijn creaties draagt. Structuur, reliëf, textuur en techniek versterken het ontwerp. Dezelfde ingrediënten past Mart Visser toe in zijn kunst; Artwork.

Aan tafel met

Artwork, Couture en Culinair ontmoeten elkaar 29 en 30 maart 2017 op Domein Oogenlust te Eersel. Tijdens een exclusief diner, bereid door chef-kok Dick Middelweerd van Restaurant de Treeswijkhoeve**, verwondert u zich over ‘Private View’, de meest recente Mart Visser Haute Couture collectie. Daarnaast krijgt u een toelichting over zijn visie en inspiraties, zijn keuzes in ontwerpen, zijn werk en de creaties uit de show.

Aan tafel met Mart Visser is de Grand opening van de verkoopexpositie van Mart Visser op Domein Oogenlust. Deze expositie vindt plaats van 29 maart t/m 29 april 2017.

Arrangement

Voor ‘Aan tafel met Mart Visser’ bieden wij een all-in arrangement voor € 185,- p.p. aan. Ontvangst vindt plaats om 18.00 uur, het geplande einde zal omstreeks 24.00 uur zijn.

Direct reserveren

Voor meer informatie kunt u mailen naar: aantafelmet@galeriehanspersoon.nl