Actueel

IMPRESSIONS

IMPRESSIONS 20-08-2019

IMPRESSIONS  20 augustus t/m 28 september

We hebben alweer een prachtige tentoonstelling voor u samengesteld met werk van Jan Peter van Opheusden, Ellen Geerts en Frank Lejeune.  De expositie 'Impressions' geeft heimwee naar warme oorden, blauwe wateren, exotisch eten, zomerromances en dansen op feestjes met vrienden en familie. Wij houden het heerlijke vakantiegevoel graag nog even vast!
let op: de galerie is gesloten op 17 en 18 september

 

Jan Peter van Opheusden beeldhouwt, zeefdrukt en schildert. Jan Peter schildert snel, niet alleen met de kwast maar ook met zijn handen. Hij beschouwt het doek als zijn palet en werkt het liefst met acryl, lekker vlug. Gezwind als het leven. Gemengde technieken, met krijt als basis voor het juiste effect.

De landschappen van Ellen Geerts zijn niet zoals men ze in de realiteit waarneemt. Ze zoekt haar grenzen tussen figuratie en abstractie. Het gaat Ellen vooral om het overbrengen van sfeer en meer nog om het oproepen van ervaringen en herinneringen.

Frank Lejeune beeldhouwt schilderijen. Door natte klei eindeloos te walsen en uit te rekken, draperen en plooien onstaan 3D vormen die hij vervolgens beschildert met acrylverf.

Terug naar overzicht