Actueel

Once a world!

Once a world! 04-03-2017

Jubileumtentoonstelling Mattie Schilders
ONCE A WORLD 4 maart t/m 25 maart 2017
Tekeningen, goauches, schilderijen en fotografie

We nodigen u van harte uit voor de feestelijke opening van de jubileumtentoonstelling van Mattie Schilders op zaterdag 4 maart 2017 om 15.00 uur.

Voor de kunstenaar Mattie Schilders zijn het paradijs, de Hof van Eden en Het Beloofde Land intrigerende inspiratiebronnen waar hij in zijn nieuwste project ‘Once a world’, een eigen artistieke invulling aan geeft.
Mattie Schilders werkte de afgelopen 3 jaar aan het tot stand komen van een project genaamd ‘Once a world’. Het betreft hier zijn persoonlijke zoektocht naar die plaatsen, locaties en vooral die landschappelijke situaties waar hij als schilder van het ‘landschappelijke’, inspiratie vond, maar zich vooral ook gelukkig kon voelen.

Tijdens de opening van deze tentoonstelling wordt ook zijn nieuw verschenen monografie –Once a world- gepresenteerd. Het betreft hier een hardcover boek van 144 pagina’s. De oplage van 1200 stuks bevat tekeningen, gouaches, schilderijen en fotografie. We geven u de mogelijkheid een monografie te reserveren voor de speciale prijs van € 25,00. ( normaal 29,95 ) Hiervoor stuurt u een email met uw naam en adres naar info@galeriehanspersoon.nl

Het boek kent voor deze gelegenheid ook een luxe editie. Deze is genummerd , gesigneerd en van een fraaie box voorzien met een bijzondere foto in een oplage van 50 stuks. De prijs van dit collectors item boek + box + foto is € 195,00. Naast het boek wordt ook de film Once a world getoond in de galerie. Een film over de achtergrond en motieven van deze tentoonstelling. Cineast Bram Ruiter maakte hierover een documentaire film, Jeroen van Vliet componeerde er de muziek bij.

Mattie Schilders ontmoet
Op vrijdag 24 maart om 20.00 uur ontmoet Mattie Schilders pianist Jeroen van Vliet en dichter Herman Coenen. Tijdens een kunstzinnig samenspel tussen deze drie verwante geesten gaan woord en muziek hand in hand. U kunt aanwezig zijn op deze bijzondere avond door te reserveren per email naar info@galeriehanspersoon.nl De entreeprijs bedraagt € 12,50 .

Terug naar overzicht