Actueel

Glorious Nature - Bas Meeuws

Glorious Nature - Bas Meeuws 02-04-2016

Bas Meeuws is een jonge fotograaf die het traditionele genre van het klassieke bloemstilleven nieuw élan geeft d.m.v. de digitale fotografie. Hij componeert zijn werk zoals de oude meesters schilderden, bloem voor bloem met alle luxe en grandeur. Het resultaat is verbluffend en overstijgt de tijd. Galerie Hans Persoon presenteert i.s.m. Oogenlust een grootse tentoonstelling met de werken van Bas Meeuws van 2 april t/m 14 mei 2016. Klik hier voor een impressie van zijn werk of ga naar www.basmeeuws.com.

AAN TAFEL MET BAS MEEUWS!
Op donderdag 7 april geeft Bas u een kijkje achter de schermen. Tijdens een exclusief diner, bereid door chef-kok Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve** vertelt Bas u enthousiast over zijn werkwijze en passie. Daarnaast kunt u genieten van een muzikaal optreden van FLOOW. Voor deze tweede editie van 'Aan tafel met', heeft de kleurrijke fotokunst van Bas Meeuws, Oogenlust geïnspireerd om een spectaculaire ode te brengen aan de tulp. Zijn unieke werk gecombineerd met deze elegante ‘Grande dame’, in al haar verschijningvormen zal zeker garant staan voor een buitengewone en bijzondere ambiance tijdens deze feestelijke avond.
 
ARRANGEMENT
Wij bieden u een All-in arrangement voor € 150,00 p.p. Meld u z.s.m. aan voor deze bijzondere avond, want het aantal plaatsen is beperkt. Wij ontvangen u die avond graag bij Galerie Hans Persoon en Oogenlust vanaf 18.00 uur. Het geplande einde zal zijn omstreeks 24.00 uur. Voor reserveringen kunt u mailen naar aantafelmet@galeriehanspersoon.nl.
Dresscode: Tenue de ville


Terug naar overzicht